Slideshow image <h2>Θέρμανση</h2><p>Η τεχνολογία προχωράει καθημερινά προς νέους “πράσινους” τρόπους θέρμανσης, κίνησης και ζωής. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το περιβάλλον και να επιλέγουμε τις οικολογικές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.thermanis-klimatismosthess.gr/more2.php?l=el&id=4037' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κλιματισμός</h2><p>Τα συστήματα κλιματισμού της Real Energy σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι καλαίσθητες εσωτερικές μονάδες θερμαίνουν...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.thermanis-klimatismosthess.gr/more2.php?l=el&id=4038' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Προμήθεια Καυσίμου

 
Προμήθεια Καυσίμου
Real Energy | Θέρμανση - Κλιματισμός - Ανανεώσιμες Πηγές  Θεσσαλονίκη
Στόχος μας η ποιότητα!
 
Η Real Energy συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια παραγωγής βιοκαυσίμων, πέλλετ και μπριγκέτας, της εγχώριας και ευρωπαϊκής αγοράς. Η εταιρία μας έχοντας ως γνώμονα τις πιστοποιήσεις που φέρουν και βάση ποιων οδηγιών έχουν κατασκευαστεί, επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα για εσάς.
 
Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οικολογικών και ποιοτικών καυσίμων, πάντα με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Έτσι, είστε σίγουροι για τη σωστή καύση και πάντα στη τιμή που σας εξυπηρετεί.
 
Τα βιοκαύσιμα της Real Energy φέρουν πιστοποιήσεις βάσει ευρωπαϊκών οδηγιών (π.χ. DIN plus, EN plus) που μας βεβαιώνουν για όλα τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του καυσίμου, καθώς και για την απόδοση του.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Αιγαίου3, Καλαμαριά / Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310029669 Φαξ: 2310029679